σχετικα με εμασ

Ακολουθήστε μας στο μαγικό ταξίδι της δημιουργίας με πηλό!

Το καλοκαίρι του 1989 ο κύριος Γιώργος ξεκίνησε με μια ιδέα που στη συνέχεια έγινε όραμα. Με σταθερά και αποφασιστικά βήματα άρχισε να ανακαλύπτει τον κόσμο της αγγειοπλαστικής.

Σήμερα εμείς ως 2η γενιά συνεχίζουμε αυτό το όραμα με αγάπη και σεβασμό κρατώντας υψηλή την ποιότητα των προϊόντων μας και εκσυγχρονίζοντας την βιοτεχνία μας με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Στην πρότυπη μονάδα παραγωγής στη Λάρισα, μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, μπορείτε να βρείτε πληθώρα κεραμικών προϊόντων σε πολλά μεγέθη που θα ικανοποιήσουν όλες τις απαιτήσεις σας για την διακόσμηση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Παράγουμε τον δικό μας πηλό, με χώματα από διάφορα μέρη της Θεσσαλίας που ψήνεται μέσα σε καμίνι υγραερίου σε 960°C, παρέχοντας έτσι στα κεραμικά μας τη μέγιστη αντοχή τους στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

Όλα μας τα προϊόντα έχουν το παραδοσιακό κεραμιδί χρώμα της Teraccotta που τόσο χαρακτηρίζει τις αυλές της Μεσογείου.

Ξεκινήστε λοιπόν την περιήγησή σας στο site μας και αφεθείτε στη μαγεία της κεραμικής τέχνης. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία και πληροφορία.

Με εκτίμηση,
η οικογένεια της Hellas Ceramics.

Οι αριθμοί μιλούν μόνοι τους

30

Χρόνια εμπειρίας

50

και πλέον κωδικοί

20

Χώρες που έχουμε παρουσία


Η ποιότητα έρχεται πρώτη! Ακόμα και στο μικρότερο προϊόν μας καμία λεπτομέρεια δε περνάει απαρατήρητη. Η προσοχή μας είναι 100% στραμμένη στη κάλυψη των αναγκών και την ικανοποίηση του πελάτη.

Χρειάζεστε Περισσότερες Πληροφορίες; Είμαστε Στη Διάθεση Σας!